Гра Пінгвіни Мадагаскару проти доктора Блоухола

    Ігри » Ігри Пінгвіни » Гра Пінгвіни Мадагаскару проти доктора Блоухола

    Опис Гри:

    Гра Повернення Доктора Блоухола розповідає про те, що хтось повернувся. Так, ніхто не чекав такого ходу конем. Тим більше пінгвіни, до яких злий доктор попрямував у першу чергу. Тобі потрібно терміново ж перемогти ворога. Тому що якщо його просто налякати, він може повернутися знову. А кому потрібен такий поворот справ?

    У цій грі тобі потрібно встигати все зробити, тому що ти керуєш в один і той же час всіма чотирма пінгвінами. Так, це може бути складно, проте трохи практики неодмінно врятує всі положення справ.

    Блоухол не жартує, він уже дістав свою убивчу зброю і робить один за іншим постріли в бік пінгвінів. Це перше, що тобі слід запам'ятати – не потрапляти під летять кулі. Друге – переборюй перешкоди, що зустрічаються на твоєму шляху, перестрибуючи. Щоб активувати того чи іншого пінгвіна, потрібно просто зробити за нього клік мишкою.

    Якщо під час подолання перешкод хтось із птахів впаде, не засмучуйся, адже ще далеко не все втрачено. Воскресити птицю можна з допомогою сердечок. Останні в грі виступають в якості таких собі бонусів. Тому придивляйся гарненько по сторонах, коли побачиш серце, хапай його тут же. Чим більше сердечок у тебе в запасі, тим більше шансів допомогти свідому пінгвінові і, таким чином, зберегти команду в цілості й схоронності.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам