Гра Політ Пінгвіна

    Ігри » Ігри Пінгвіни » Гра Політ Пінгвіна

    Опис Гри:

    Гра Літаючі Пінгвіни – це щось, адже тобі доведеться стежити за польотами птахів, які від природи не вміють цього робити. В принципі, ніхто і не казав, що пінгвіни будуть літати з допомогою своїх крил, адже технології вже давно пішли в гору, і сьогодні для цього існує маса можливостей.

    Знаючи винахідливість пінгвінів, нескладно припустити, що вони щось таке так придумали. І це була міцна дерев'яна конструкція, за допомогою якої можна піднятися високо-високо, щоб парити в хмарах. При цьому ти будеш зайняти благим справою. Тобі потрібно піднятися в повітря, щоб очистити територію, яку геть завалило. Тим більше що під обвалами знаходяться твої друзі, якщо ти їх не звільниш, значить, усе пропало.

    Але і тут вороги не дадуть тобі вільно дихати. Ведмеді постійно намагаються завадити твоєму просуванню до мети. Але у тебе є гармата, щоб дати відсіч нахабам. А ще чекай непередбачуваний небезпек у вигляді бурульок – їх гострота може збити тебе з неба, ти впадеш і, як наслідок, твої добрі наміри так і не будуть здійснені.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам