Гра Платформер: Колекція Коміксів Коді

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Колекція Коміксів Коді

    Опис Гри:

    У грі Комікси Коді трапилося нещастя. Але щоб вникнути в проблему, для початку треба познайомитися з головним героєм гри. Отже, перед тобою – хлопчик Коді. Цей хлопець присвятив все своє життя збору коміксів. І треба ж, коли у нього виявилася ціла колекція, погані хлопці вкрали її. Коді не витримає такого перелому в його житті – потрібно терміново допомогти йому повернути те, що належить хлопцеві за законом.

    У грі тобі відводиться роль Коді. Цей хлопець може перевтілюватися в різних героїв коміксів. Як ти бачиш, його захоплення журналами не пройшло даремно – дечому він все-таки навчився. А це вміння дуже згодиться на всіх ігрових левелах, яких тут налічується небагато-немало, а цілих тридцять шість штук. Більш того, в грі є три режими, кожен з яких перенесе тебе на ту чи іншу місцевість. Так, в грі є ліс, є торгово-розважальний центр, а є секретне місце, куди вхід не посвяченим людям заборонено.

    Твій шлях пролягає крізь кожну з областей. На кожній території тобі доведеться зіткнутися зі злими хлопцями. Бій часто закінчується перемогою над їх основним босом. Кінцевою точкою твоїх старань стане комікс, виготовлений із золота. Але цю нагороду ти зможеш отримати тільки у випадку успішного завершення кожного з левелів. Напевно, удача тобі знадобиться. Так що удачі і вперед – за коміксами!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам