Гра Платформер: Втеча з В'язниці

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Втеча з В'язниці

    Опис Гри:

    ігри Обманом 2 розгортаються за стінами не дуже приємного закладу – тюрми. За ґрати нещодавно потрапив один шахрай. Хлопець вважає, що його посадили за помилку, але суд не вибрав його бік, і тепер шахраєві світять довгі роки у в'язниці. Але тільки не в цьому випадку. Адже наш хлопець вже розробив план втечі. Йому залишилося знайти помічника, роль якого сьогодні ти виконуєш.

    В'язниця – це великий замок. Так, тут і так дуже легко заблукати, а враховуючи, що кожен лад просочений пастками, поготів. Але саме для цього ти і потрібен нашому герою, щоб допомогти йому в розгадуванні таємниць і секретів. Постався до цього завдання відповідальне. Адже кожна правильна відповідь наблизить довгоочікувану перемогу.

    Гейм складається з безлічі рівнів. Остаточний успіх буде зарахований лише в тому випадку, якщо ти покажеш відмінні результати на кожному із запропонованих левелів. В принципі, перемога в грі залежить тільки від твого розуму, винахідливості та польоту фантазії. Допоможи шахраєві вибратися на свободу – він обов'язково запам'ятає цей добрий жест з твого боку і, в разі необхідності, завжди прийде тобі на допомогу

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам