Гра Платформер: Мавпа і Банани

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Мавпа і Банани

    Опис Гри:

    Хочеш трохи розвіятися? Гра Стрибучі Банани – це справжній драйв! Чого тільки назва коштує! Так, гейм не менш динамічний, так що пограти в надану аркаду однозначно варто. Тим більше що довіряється тобі неймовірно активний персонаж – мавпочка, яка дуже зголодніла і готова практично на все, щоб дістати своє улюблене ласощі – банан.

    З моменту старту гри ти відповідаєш за керівництво мавпою. Вона лазить по пальм з метою насититися. Так що чим більше бананів тобі вдасться зібрати, тим краще. По дорозі ти можеш збирати бонуси – це не просто ігрові очки, а неймовірно корисні предмети, які неодмінно знадобляться тобі в найближчому майбутньому.

    в процесі гонитви за бананами не забувай, що вороги не сплять. Вони то і справа намагаються зжерти мавпочку. У першу чергу це стосується змій, які живуть на деревах. Так що дуже легко потрапити в пастку ворога. Тому потрібно бути уважним і обережним. У той же час мавпу без обіду також залишити не можна. Придумай розумний план і дотримуйся його, тоді у тебе все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам