Гра Платформер на Двох: Вкрасти Гроші

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер на Двох: Вкрасти Гроші

    Опис Гри:

    У грі Унести Гроші ти познайомишся з двома братами. Один брат буде трішки більше, в той час як другий брати – трішки менше. Загалом, з нашими героями сталася не дуже приємна ситуація – вони попали в тюрму. Ясна річ, що брати засмутилися не на жарт. Але у них є план.

    Отже, старший брат, володіючи величезною силою, з легкістю прогнул решітки, так що тепер наші герої опинилися на волі. Проте ця свобода відносна, тому що до остаточного виходу потрібно ще пройти крізь усі коридори в'язниці. Так, завдання не з легких, тому що тут кожен сантиметр перебуває під наглядом. Проте спробувати варто.

    Щоб вибратися, треба вирішити багато завдань, які пов'язані з логікою. Виходить, якщо на цьому грунті у тебе все в повному порядку, то особливих проблем виникнути не повинно. Однак це ще не все. По дорозі треба примудритися захопити три мішка, усередині яких знаходяться гроші. Цей багаж слід провести через всі рівні. Приємна новина – грати можна удвох з другом. Так що клич товариша в гості, разом з в'язниці ви виберетеся набагато швидше!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам