Гра Платформер: Шахтар Збирач Кристалів

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Шахтар Збирач Кристалів

    Опис Гри:

    У грі Заховані Кристали потрібно відшукати всі камені. Щоб зробити це, ігровий процес необхідно підключити всі свої інтелектуальні здібності. Але кристали, це не головна мета, а лише інструмент, який допоможе тобі здійснити місію. Насправді, все набагато складніше.

    Шахтар, працюючи, виявився заточеним в надрах землі. Йому здається, що він ніколи не зможе звідси вибратися. Але в нього є шанс відшукати всі кристали, щоб отримати шанс вибратися на свободу. Якщо ти знайдеш потрібну кількість каменів на поточному рівні, ти зможеш відкрити двері на наступний етап. На кожному левел потрібно проробляти ті ж дії.

    Є одне але, яке постійно буде заважати тобі у виконанні завдань. Справа в тому, що кількість шахтарського інструменту, за допомогою якого здобуваються кристали, дуже обмежена на кожному рівні. Тобто ти не можеш витрачати кирки просто так. Для початку розроби план, спробуй розрахувати, скільки ресурсів тобі знадобитися для видобутку тієї чи іншої кількості кристалів, і тільки потім приступай до роботи.

    Керувати грою досить просто. Щоб пробити пролом в гірській породі, потрібно натиснути пробіл і потрібно стрілку в один і той же час. Якщо у тебе не вийде це зробити з першого разу, рекомендуємо трохи потренуватися, щоб проявити себе найкращим чином у процесі гри. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам