Гра Платформер: Мисливець за Муміями

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Мисливець за Муміями

    Опис Гри:

    Любиш небезпеки? Тоді вперед у гру Мисливець за Муміями – ось де адреналін буде зашкалювати вище даху. Фішка гри полягає в тому що тобі доведеться вбивати мумій, навіть не торкаючись до них. Більш того, у тебе не буде абсолютно ніякої зброї. Як же перемогти ворогів? Є більш цікаві способи. Читай далі, щоб дізнатися всі подробиці ігрового дійства.

    Отже, наш головний герой володіє відмінною здатністю мінятися місцями з ворогами. Так що роби наступним чином. Потрібно дійти до тієї чи іншої пастки, помінятися місцями з мумією, і подивитися на результат. Повинно вийти так, що в пастку, людям спеціально для тебе, потрапить твій ворог. Круто, чи не так?

    Але будь дуже обережним. Тому що через неуважність можна самостійно потрапити в пастку – це дуже просто і легко зробити, але тобі такий варіант результату подій взагалі ніяк не походить. Іноді будуть ситуації, коли ворогів на горизонті з'явиться дуже багато. Щоб встигнути впоратися з усіма супротивниками, потрібно просто оперативно натискати на цифри, якими пронумеровані мумії. Таким чином, ти зможеш швидко здійснити заміну.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам