Гра Платформер: Шахтар в Пошуках Скарбів Шахти

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Шахтар в Пошуках Скарбів Шахти

    Опис Гри:

    У грі Ніндзя Шахтар ти познайомишся з прикольним хлопцем. Сьогодні ніндзя знову вирішується на відновлення справедливості. Але спершу він хоче добути скарби, які, як кажуть старожили, знаходяться в покинутій шахті неподалік. Пригода обіцяє бути небезпечним, але, разом з тим, і незабутнім. Встигнеш ти впоратися з усіма негараздами? Спробуй – а раптом у тебе все вийде, і твій герой стане найбагатшою персонажем віртуального світу?

    Так, тут багато дорогоцінних каменів, золота і грошей. Але ці знахідки просто так не підуть в твої руки. Кожна з коштовностей ретельно оберігається монстром, який ой як не бажає віддавати цю річ. Але відвага ніндзя ще ніколи його не підводила, також як і його доблесть, сміливість і бажання досягати мети у що б то не стало.

    У цій грі в тебе є величезні можливості. Так, ти можеш долучити до справи спеціальну лопату, за допомогою якої жодна стіна не буде здаватися перешкодою, тому що її дуже легко зруйнувати. У стінах ховаються ключі тобі потрібно зібрати усі ключі, щоб благополучно вибратися з рівня. Також збирай коштовності – адже саме вони є твоєю головною метою. Тільки дивись в обидва, не жени на всіх передачах. В іншому випадку ти не зможеш вчасно зупинити персонажа – він тут же розіб'ється об стінку, на чому і закінчаться твої пригоди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам