Гра Платформер: Кішечка Кетті

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Кішечка Кетті

    Опис Гри:

    Гра Кетті сподобається кожній дівчинці. В рамках іграшки ти побачиш милу кицьку, яку так і звуть, як і гру – Кетті. Ця дівчина просто обожнює грати з клубочком, розгортаючи його. Бавлячись таким чином, в один прекрасний сонячний день Кетті упустила клубок з нитками, і той вивалився через відкрите вікно.

    чи це Добре, чи це погано, але клубок не звалився на землю. Кішечка побачила свою річ лежить на даху будинку, що знаходиться поблизу. Кетті потрібно дістати її улюблену іграшку. Оскільки поряд немає людей, які могли б їй допомогти в цій справі, в ролі помічника виступаєш ти. Так що починай!

    Одразу ж після запуску гри ти опиняєшся на даху – в тому місці, з якого тобі видно клубок. Тобі потрібно спочатку прокласти шлях у розумі, який мав би тебе відвести до знахідку. Далі починай здійснювати свій план, потихеньку і обережно пересуваючись по дахах висоток. Не забувай, що один невірний рух, і кішечка виявиться внизу. А їй і потрібно лише, що дістатися до м'ячика, забрати його і повернутися додому в цілості й схоронності.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам