Гра Платформер: Змінює Свою Форму

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Змінює Свою Форму

    Опис Гри:

    Гра Трансформер 3 Древній Прибулець – це гейм, який розроблений в стилі платформера. Тут ти виступаєш в ролі створення, яке то і справа, що постійно змінює свою форму. Можливо, така метаморфоза дуже придасться тобі під час проходження безлічі рівнів.

    Отже, дії гейми розгортаються на планеті. Як ти сюди потрапив? Що стало причиною потрапляння на чужу землю? Ніхто не може відповісти на ці питання. Більше того, ніхто не знає, що така планета існує насправді. А це означає, що ніхто не кинеться на твої пошуки. Тобто все залежить від тебе. Якщо зумієш вибрати – добре, а не зумієш, тобі доведеться до кінця днів провести своє життя на цій території.

    На планеті є храм, в який ти відразу ж увійшов у пошуках порятунку. У храмі виявилося багато поверхів, на яких живуть страшні тварюки. Щоб переходити з одного місця на інше, тобі потрібно перескакувати через платформи. Пам'ятай, що ти можеш змінювати тіло головного героя в залежності від потреб. Також на твоєму шляху постане дуже багато загадок – вирішуй їх як можна швидше. Кожна правильна відповідь ще більше наблизить тебе до виходу. Чим швидше ти впораєшся із завданням, тим швидше впадеш додому. Все просто, так що удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам