Гра Плавання: Жабка Рафтер

    Ігри » Ігри Плавання » Гра Плавання: Жабка Рафтер

    Опис Гри:

    Гра Жаба Рафтер – це історія жаби, яка за всю свою величезну життя жодного разу не виходила із зони комфорту. Проводила жаба свої дні в одному містечку, ласуючи комарами та грея боки на сонечку. Однак перед пенсією жабі прийшла в голову несподівана думка – а чому б не подивитися, що робиться далі по річці. І правда, чому? Навіщо обмежувати себе в бажаннях, які можна виконати буквально за кілька хвилин? Так що починай грі – виходь на допомогу жабі.

    У жаби є рафтинг, з допомогою якого вона планує дістатися до мети. Слід зазначити, що головна героїня гейми самостійно спорудила такий собі апарат, так що треба віддати їй належне в цілеспрямованості і досягненні бажаного. Після жаба вирушила в подорож.

    Буде так легко, як здавалося на самому початку? Скажімо чесно, навряд чи, тому що шлях як для такого маленького тварини зовсім не близький. На річці зустрічаються якісь ворота, незрозуміло навіщо тут встановлені. Тим не менш, ця перешкода має бути подолана. Пропливаючи через ворота, дивись в обидва, щоб назбирати якомога більше їжі. Адже шлях належить неблизький, а значить, що жабі час від часу доведеться чимось підгодовуватися. З такими успіхами ти обов'язково виграєш. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам