Гра Поцілунок русалки

    Оцінка: 1116 очок, Голосів: 261

    Опис Гри:

    Пропонуємо вашій увазі нашу нову яскраву онлайн гру із серії поцілунків - "Поцілунок русалки". Де наші віртуальні героїні - дочки морського царя - чарівні русалочки, вже дуже довгий час мріють про кохання так само, як і звичайні земні дівчата. Вам належить допомогти одній з наших героїнь налагодити любовні стосунки з її віртуальним хлопцем.

    Завдання для вас дуже зрозуміле і просте. Вам необхідно дати можливість закоханій парочці усамітнитися і стежити за тим, щоб ніхто з чужинців не застукав їх.

    Головною небезпекою для нашої новоспеченої пари є дуже старий морський вовк, який знаходиться на борту судна що проходить повз. У руках цього моряка дуже величезна підзорна труба в яку він весь час пильно вдивляється і стежить за тим, що відбувається навколо нього. Як тільки цей морський вовк помітить, що русалка цілується з хлопцем - ваша гра буде закінчена і ви програєте, а наша парочка буде спіймана за захоплюючим заняттям і їх побачення буде провалено.

    Не допустіть, щоб нашу закохану парочку було помічено цим суворим і старим морським вовком. Ми впевнені що у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам