Гра Поцілунки в школі

    Оцінка: 982 очок, Голосів: 231

    Опис Гри:

    Поцілунки в школі - це завжди захоплююче і дуже весело. Адже вам необхідно ховатися від дорослих і вчителів, від яких можна отримати різні зауваження, та при цьому, щоб ваші поцілунки були помічені вашими ровесниками, які із заздрістю будуть дивитися і заздрити вашому юному щастю.

    Ніхто не знає, коли він зустріне свою першу любов. Зіткнутися з нею ви можете де завгодно, у невеликому приміщенні, на перерві, на уроці алгебри або навіть у шкільній їдальні.

    На жаль, зазвичай закоханим доводиться дуже і дуже непросто. Мало того, що на них із заздрістю і навіть певним осудом дивляться однокласники, але і вчителі, які можуть викликати їх батьків до директора школи. Але непосидючі однокласники намагаються постійно застукати цілующусь парочку юних закоханих і викласти провокаційні фото в соціальну мережу і ютуб. Такі вже вони негідники. Вам належить допомогти нашим віртуальним закоханим в їх шкільних пригодиах без перешкод насолодитися присутністю один одного. І обов'язково стежте за тим, щоб їх однокласники не сфотографували цю парочку і їх обнімашки на перерві.

    Ви зобов'язані їм допомогти, адже без їхньої допомоги їх особиста закохана життя під загрозою соціальних мереж.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам