Гра Поцілунок з Томом Крузом

    Ігри » Ігри поцілунки - грати онлайн безкоштовно! » Гра Поцілунок з Томом Крузом
    Оцінка: 742 очок, Голосів: 181

    Опис Гри:

    Хто в свої мрії не уявляв собі що він цілується з справжньою зіркою кіно червоних голлівудських доріжок. А як вам поцілунок з жагучим брюнетом Томом Крузом? Напевно ви не проти ризикнути і спробувати поцілуватися на цим героєм більшості жіночих мрій. У нашій новій захоплюючій і барвистій грі "Поцілунок з Томом Крузом" у вас є відмінна можливість зрозуміти для себе, як це - цілуватися зі справжньою зіркою голлівудських фільмів.

    Правда героїнею гри буде наша Мімі Роджерс, яка за сумісництвом є дружиною Тома Круза.

    Її разом з чоловіком Томом запросили сьогодні на дуже гламурну і пафосну вечірку. По приходу на вечірку наша героїня Мімі дуже сильно скучила і все норовить приблизити моменти для такого довгоочікуваного пристрасного поцілунку з її красенем чоловіком.

    Але на жаль, така поведінка наших героїв не дуже радує інших представниць присутньої прекрасної половини людства, які запрошені на це свято.

    Все що вам потрібно, це щоб наші герої цілувалися непомітно для інших присутніх на вечірці осіб жіночої статі. Все досить просто і зрозуміло. Проявіть свою винахідливість і навчіть наших героїв як можна цілуватися непомітно, коли навколо вас багато роздратованих жінок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам