Гра Поцілунок біля будинку

    Оцінка: 1160 очок, Голосів: 272

    Опис Гри:

    Що може бути прекраснішим, коли після відмінного проведеного вечора або побачення, вас додому проводжає ваш коханий хлопець. І підійшовши до вашого дому ви зупиняєтесь один на проти одного, довго дивитесь один одному в закохані очі, обйматесь, а потім зливається в пристрасному і дуже довгому поцілунку.

    Так сталося з героями в нашій новій романтичній грі "Поцілунок біля будинку" - Джой і Дженні.

    Їх романтичне побачення вже підходить до кінця, адже часу вже багато, а Джой і Дженні ще навіть не встигли жодного разу поцілуватися! Вам необхідно допомогти цій юній і недосвідченій солодкій парочці виправити цю прикру помилку.

    Але, правда, ця задачка ускладнюється тим, що при цих поцілунках, не повинні бути присутніми небажані свідки, такі як випадкові перехожі, суворий тато і розгнівана мама. Адже часу вже дуже багато, і батьки чекають свою запізнілу дочку додому.

    Варто її роздратованим батькам побачити свою закохану дочку з її кавалером, як на неї чекає черговий скандал довжиною в кілька днів. І наступні романтичні побачення з її коханим можуть бути під загрозою.

    Як же їм бути в такій ситуації? Вам належить допомогти молодій парочці закоханих і дуже пильно вдивлятися щоб їх ніхто не помітив. Адже Джой і Дженні дуже на вас розраховують!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам