Гра Поцілунки в коледжі

    Оцінка: 1463 очок, Голосів: 372

    Опис Гри:

    Приходить час, коли нарешті закінчивши школу ви починаєте продовжувати свою освіту в коледжі. І це час, коли ви стаєте дуже самостійними і маєте право вирішувати що і як вам робити, як чинити в тій чи іншій ситуації.

    Життя студентів дуже чудове і кипить не на жарт. Адже крім обов'язкового відвідування нудних пар, є дуже багато вільного часу для проведення його зі своїми одногрупниками і, звичайно ж другою половинкою.

    В перервах між дуже нецікавими лекціями і семінарами герої нашої нової захоплюючої і романтичної онлайн гри "Поцілунки в коледжі" примудряються закохуватися, сваритися і знову закохуватися!

    Все це відбувається настільки інтенсивно і швидко, що керівництво навчального закладу було вимушено придумати новий контролюючий орган в навчальному закладі - моральну поліцію!

    Представники цього новоствореного морального органу установи нишпорять по території навчальних корпусів у пошуках надмірно активних закоханих парочок.

    Ваше завдання в цій грі буде з допомогою нашого закоханого студента зустрітися з коханою дівчиною і поцілувати її як можна більшу кількість разів, до того як їх можуть застукати злісні моральні поліцейські.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам