Гра Поїзда: Залізничний Бізнес

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Поїзда: Залізничний Бізнес

    Опис Гри:

    Гра Railway Valley 2 – це продовження вже відомого гейми. Сьогодні сталося непоправне через невміння керувати головного менеджера станції. Цей чоловік накоїв такої біди, що розуму просто незбагненно. Найприкріше – тобі доведеться ставити все на свої місця, щоб залізниця знову перетворилася на живу споруду зі своїми функціями і обов'язками.

    Подивися, що робиться зараз на залізниці. Всі стрілки переплутані, з-за чого поїзди їдуть туди, куди їм заманеться. Ніякі знаки не позначають правильний напрямок. Такий стан справ може призвести до неабиякої аварії. Наприклад, два склади можуть зустрітися лоб в лоб, і тоді біди не уникнути.

    Починай діяти прямо зараз! Тут не місце для зволікання! Як тільки ти побачиш, що поїзд того чи іншого кольору, це неважливо, входить у твою зону, тобі відразу ж потрібно перевірити напрямок його руху, щоб переконатися, що склад рухається правильно. Для цього тобі потрібно спорудити рейки, перемикаючи важелі.

    Але на цьому твоя задача не закінчується, адже потрібно перевірити, куди далі направляється складу. Так, поїзд повинен опинитися в місці призначення в обумовлений час і не на одну секунду раніше або пізніше. Паралельно не забувай контролювати фінансову частину, адже гроші в тебе обмежені, але ти повинен зробити все, що в твоїх силах, аби забезпечити прибутковість залізничного бізнесу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам