Гра Броньований Поїзд Чучу

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Броньований Поїзд Чучу

    Опис Гри:

    У грі ChooChoo у тебе є унікальна можливість стати машиністом броньованого поїзда. Напевно в житті подібний шанс тобі навряд чи трапиться, так що потрібно насолодитися кожною миттю в грі. Щоб не втрачати часу, починай гру прямо зараз, щоб відчути всі принади неперевершеною графіки і прекрасного геймерського проведення часу.

    В рамках гри перед тобою стоїть завдання не перевезення вантажів, адже мова йде все-таки про бронепоїзді. Тому абсолютно логічно, що ти потрапляєш на війну, в рамках якої потрібно знищити всі ворожі війська. В геймі є дуже багато рівнів, на кожному з яких на тебе чекають вороги. Але далеко не всі вороги такі небезпечні, як це може здатися на перший погляд. Чого не можна сказати про їх босів – ось кого слід боятися. Кожна зустріч з ватажком ворожої армії може закінчитись для тебе плачевно.

    Щоб цього не сталося, потрібно бути впевненим, що ти все робиш правильно, впевненим у своїх кроках і рухах. Так що для початку пройти тренувальний шлях – така можливість передбачається грою. Тренувальна місія навчить тебе азам війни, ти зрозумієш всі принципи дій і зможеш перемогти всіх ворогів в реальному битві.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам