Гра Поїзд: Досвідчений Підривник

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Поїзд: Досвідчений Підривник

    Опис Гри:

    Гра Вибух Динаміту 3 – це гейм, який занурить тебе в захват, тому що сьогодні ти граєш за людину, яка підриває все і всіх на своєму шляху. Небезпечна місія тебе чекає, проте ти отримаєш стільки драйву, що в кінці залишишся задоволений, повний нових емоцій і незабутніх вражень.

    Отже, ти працюєш на залізниці, по якій пересуваються не тільки дружні поїзда. Так, тут дуже багато ворожої техніки – саме тобі доведеться зробити все можливе, щоб складу супротивника не зміг подолати певну межу. Кажучи іншими словами, що тобі треба підірвати дорогу, щоб поїзд зазнав аварію і зупинився.

    Що потрібно робити? В принципі, все просто і зрозуміло. Треба озброїтися динамітом і почати його розстановку в тих точках, які, на твою особисту думку, є найбільш вигідними для підриву. Коли поїзд буде проходити цю ділянку, натисніть на кнопку і відправляй ворогів геть.

    Зверни увагу, що у тебе дуже обмежена кількість вибухівки, так що життєво важливо розставити динаміт в ключових місцях. Тобі ні в якому разі не можна розмінюватися на дрібниці – всі рухи і кроки повинні бути чіткими та логічними. Кажучи іншими словами, потрібно розставити динаміт в найбільш слабких місцях, щоб твоя зброя завжди потрапляє точно в ціль.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам