Гра Покрокова Бродилка Стратегія: Монстри Ден Хроніки

    Ігри » Ігри Покрокові Стратегії » Гра Покрокова Бродилка Стратегія: Монстри Ден Хроніки

    Опис Гри:

    У грі Монстри Ден Хроніки ти зможеш порубатися в дійсно крутий флеш гейм. Рольова гра – це означає, що тобі доведеться вивчити, за що відповідають всі пероснажи, які фігурують у грі, тому що ти будеш керувати усіма ними поочердено, ну, або разом узятих, в залежності від обставин і плану дій. Ця гра розроблена в жанрі RPG, покрокова стратегія просто приведе тебе в захват. Так що досить витрачати час даремно – приступай до гри прямо зараз, щоб поринути в цей неймовірний світ з головою.

    Отже, на самому початку тобі доведеться визначитися, за яких героїв ти збираєшся грати. Всього в грі запропоновано чотири персонажа, так що тобі не потрібно сильно обмежувати себе в бажанні віддати перевагу тому чи іншому герою. Чотири – це ідеальний варіант для визначеній. Але після того, як ти зробиш свій вибір, твої не дитячі пригоди одразу ж почнуться, так що будь готовим до гіршому, бо буде страшно і моторошно.

    Отже, дії гри розгортаються в підземеллі. Тобі доведеться ще постаратися, щоб пройти через усі уготовані випробування. Під землею тебе чекає багато комант, кожну з яких ти повинен досліджувати. Роботи – непочатий край, так що будь готовим до того, що доведеться провести у грі весь день. Кожна кімната таїть у собі ті чи інші небезпеки, вороги то і справа будуть наступати тобі на п'яти. Ні в якому разі не піддавайся спокусі і йди вперед, незважаючи ні на що. Тим більше пам'ятай, що ти відповідаєш не тільки за себе, але і за четвірку друзів, так що не ризикуй життям товаришів даремно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам