Гра Малітал поні

    Оцінка: 1289 очок, Голосів: 320

    Опис Гри:

    У цій грі героями будуть вже відомі тобі казкові конячки.

    У чому суть гри?

    Мосту Деш, гарненька поні, вирішила зробити вечірку для друзів, яких вона цінує і любить більше за всіх. Вона хоче подарувати їм радість. Тому потрібно буде вирішити, що надіти на чайну вечірку, що приготувати для гостей, як прикрасити приміщення. Варіантів маса, тому поні мучиться в роздумах.

    Вечірка може проходити в декількох форматах. Може, це буде сучасна вечірка, де подають прохолодні фруктові чаї? А може, все ж краще провести традиційну церемонію, як у Китаї? Або віддати перевагу церемонії в англійському стилі? Можна також придумати свій варіант. Ти можеш допомогти поні визначитися.

    Два напрямки гри Малитал поні

    Перший напрямок полягає в облаштуванні приміщення. Свято буде проходити в досить просторій кімнаті, щоб помістилися всі гості. З кімнати Мосту винесла всі непотрібні елементи. Залишилися шпалери на стінах та рожевий килимок. Тому можна проявити фантазію і талант декоратора, щоб зробити приміщення більш святковим.

    Мосту може вибирати меблі, які їй захочеться. Це і невеликі журнальні столики, і милі ширми, і старовинні стільці, і кольорові пуфи, а також комоди, трельяжі, дзеркала. Є і декілька столів, на яких вже розташовані сервізи для чайної церемонії. Є пакети, в яких лежать сюрпризи-подарунки друзям. Можна прикрасити кімнату декоративними скринями, букетами квітів, повітряними кульками в різних кількостях і відтінках. На стіни можна повісити стрічки.

    Що стосується другого напрямку ігри, тобі необхідно нарядити саму Мосту. Вона звикла добре і стильно одягатися. Для неї неприпустимо вийти кудись без нарядів та косметики. Друзі бачать її завжди тільки ошатною. Ось і зараз крихітка повинна постати перед гостями у всій красі.

    Що ж є в гардеробі конячки? Це клоунські ковпаки (ідеальні для веселої вечірки), кольорові банти, брошки і шпильки для гриви, капелюхи, прикрашені стрічками та пір'ям. Також ти знайдеш в гардеробі модниці боа, сумки, окуляри від сонця, метеликів і велику кількість бус. Загалом, вибір широкий! Тобі потрібно проявити смак, не навішуючи на конячку все підряд, а прикрасивши її стильно і святково.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам