Гра Дівчина Поу: Купальний День

    Ігри » Ігри Поу » Гра Дівчина Поу: Купальний День

    Опис Гри:

    Як думаєте, чи здатні інопланетяни любити і заводити стосунки? Якщо вважаєте, що жителі інших всесвітів не можуть відчувати сильні почуття, тоді ви дуже помиляєтеся. Наприклад, у улюбленця публіки, прибульця Поу є дівчина. Під стать йому – такої ж форми, також без рук. Вони чудова пара, і якщо Поу відлучається по роботі, він великий кулінар, то дівчина проводить час у своє задоволення.

    Наприклад, ходить ан пляж і принаряжается. Ласкаво просимо в гру Дівчина Pou Купальний День. Тут вам належить допомогти красуні провести день на пляжі. По суті, це стандартна одевалка, як улюблена творчим маленьким хлопчикам і дівчаткам. Але не все тут по шаблону – справа в тому, що дивна форма тіла дівчини Поу змушує трохи помучатся з вибором одягу. А вже їх, інопланетні, уявлення про красу і зовсім спантеличують. Що ж такого ошатного вибрати для красуні? Чи сподобається їй людська одяг, а якщо і так, то як натягнути на безформну дівчину наші наряди?

    загалом, в грі є над чим поламати голову, але тим і цікавіше грати в неї. Давайте не будемо втрачати часу, а скоріше почнемо наше захоплююче пригода в грі Дівчина Pou Купальний День. Удачі у всіх починаннях!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам