Гра Прибульці: Овечки і Гравітація

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Овечки і Гравітація

    Опис Гри:

    У грі Вівці і Прибульці Нуль Гравітації ти потрапляєш в гру, в рамках якої стаєш свідком страшних злочинів, які відбувалися в цьому місці століттями. Отже, прибульці постійно крадуть овець. Для яких цілей – невідомо. То для обіду, то для експериментів... Як би там не було, тобі потрібно втрутитися в хід справ, щоб вівці змогли нарешті зітхнути вільно і не переживати, що когось із їхніх побратимів заберуть наступним.

    Отже, час помсти настав! Вівці довго працювали над спорудженням космічного корабля, і у них все вийшло! Тепер залишилося тільки навчитися ним управляти. Тоді можна сміливо вирушати у відкритий космос на зустріч з агресорами. Місія не жарт, адже головний поєдинок буде відбуватися в лігві ворога.

    чи ти Зможеш відновити справедливість? В принципі спробувати можна, тому що у тебе буде відмінна зброя – космічна гармата. Дамо тобі невелику підказку – бери до уваги гравітацію планет. Розуміння гравітації допоможе тобі робити правильні постріли по інопланетянам, потрапляючи точно в ціль з першого разу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам