Гра Знищення Прибульців: Бен 10 Ультра

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Знищення Прибульців: Бен 10 Ультра

    Опис Гри:

    У грі Бен 10 Ультиматрикс ти повинен допомогти головному герою, в честь якого названа гра, побороти всі інопланетян, що вторглися на Землю. У грі є дуже багато цікавих левелів, так що нудьгувати тобі не доведеться жодної хвилини. Забирайся в гейм як можна швидше. Адже відомо, що чим раніше почнеш, тим швидше закінчиш і, таким чином, скоріше здобудемо перемогу над агресорами.

    Головна мета гри полягає не тільки в тому, щоб перемогти всіх прибульців на всіх етапах гейми, але в тому, щоб знищити їх космічний корабель. Таким чином, ти відріжеш їм шлях до повернення на Землю раз і назавжди, так і на інші планети теж. Нехай вони зрозуміють, що захоплювати чужі планети – це недобре і чревате наслідками.

    Здійснюючи постріли, ти робиш все правильно, тому що вбиваєш НЛОшников. Проте будь обережним, тому що інопланетяни також не сидять, склавши руки. Вони також випускають в твою сторону кулі. Потрібно упрятаться в затишному місці, з якого тобі було б зручно вбивати інопланетян, в той же час ховаючись від їх пострілів. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам