Гра Прибульці: Порятунок Космонавтів

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Порятунок Космонавтів

    Опис Гри:

    Гра Врятувати Космонавтів 2 являє собою другу частину прикольного гейми. Сьогодні ти побачиш подорож, яку проробляють місцеві астронавти. Хлопці виконували наступне завдання – їм потрібно було вивчити задану планету від А до Я. В цьому місці герої виявили нові форми життя, однак всі форми виявилися агресивнішими істотами, від яких можна чекати чого завгодно. Незважаючи на це, місцеві створення виявилися неймовірно розумними, з високими показниками інтелекту.

    загалом, сталося наступне. Жителі планети вирішили провести кілька експериментів над нашими астранавтами.

    Гра Врятувати Космонавтів 2 являє собою другу частину прикольного гейми. Сьогодні ти побачиш подорож, яку проробляють місцеві астронавти. Хлопці виконували наступне завдання – їм потрібно було вивчити задану планету від А до Я. У цьому місці герої виявили нові форми життя, однак всі форми виявилися агресивнішими істотами, від яких можна чекати чого завгодно. Незважаючи на це, місцеві створення виявилися неймовірно розумними, з високими показниками інтелекту.

    загалом, сталося наступне. Жителі планети вирішили провести кілька експериментів над нашими астранавтами. Ще б – своїх одноплемінників їм шкода мучити, чого не можна сказати про чужоземцях, якими і є в даній грі космонавти. Тобі потрібно зробити все можливе, аби герої залишилися цілими і неушкодженими.

    НЛО постійно буде запускати за напрямом перебування космонавтів лазерний промінь. Твоє завдання полягає в тому, щоб астронавти могли уникнути прямого потрапляння променя, інакше він розріже космонавтів з неймовірною легкістю. Тоді пиши-пропало, адже місія скінчиться раніше часу цілковитим крахом з твого боку. Не допусти цього – удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам