Гра Прибульці: Вибуховою Загін

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Вибуховою Загін

    Опис Гри:

    Гра Вибуховою Загін – це гейм, який потребує твоєму участі, тому що без тебе справа ніяк не йде. Заковика полягає в тому, що инопланетяни знову захопили все місто, всіх жителів вони хочуть перетворити на рабів. Тільки ти можеш виправити ситуацію. Візьмешся ти за таку відповідальну справу? Все, що від тебе вимагається, так це озброїтися до зубів і почати стрілянину по непроханим гостям.

    Коли ти побачиш місто, ти здивуєшся, тому що більша його половина являє собою суцільні руїни, а вороги тут знаходяться буквально на кажом кроці. Так що ти повинен у будь-яку хвилину бути готовим до всього, навіть до найгірших наслідків. Бій розгортається не на життя, а на смерть. І так, може статися так, що твій персонаж загине. Що ж робити в такому випадку?

    Все просто. Навіть мертвоего персонажа можна воскресити. Для цього слід перенести його на базу. Тут друзі допоможуть йому відновити сили, додати здоров'я і дадуть нову порцію енергії. Але все це можна зробити за гроші, які тобі необхідно заробити в процесі гри. А ще – пам'ятай, що тобі потрібно підбирати все аптечки в перервах між боями. Все це тобі неодмінно стане в нагоді. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам