Гра Міккі і його друзі

    Оцінка: 593 очок, Голосів: 146

    Опис Гри:

    Міккі Маус - це мультиплікаційний персонаж і один з впізнаваних символів компанії Уолта Діснея і американської мультиплікаційної культури взагалі. Це мишеня, який говорить високим і тонким голоском і на початку створення мультфільму цього персонажа особисто озвучував Уолт Дісней. Але в слідстві кашлю він був змушений відмовитися від його озвучення.

    І ми раді представити вам у нас на сайті один з найпопулярніших і старовинних персонажів світових мультиплікаційних фільмів у грі "Міккі і його друзі"!

    Міккі як завжди на висоті. Він бадьорий і свіжий незважаючи на свій шкідливий і непосидючий характер.

    В нашій грі Вам належить перевтілитися у фотографа і зробити малюкові Міккі і його кращим друзям подарунок на довгу пам'ять - фотографію, де буде відображена вся його весела компанія. А це фото Міккі планує зберігати в сімейному фотоальбомі з безліччю інших улюблених фотографій.

    Ви можете по-різному компонировать фото і розміщувати на ньому героїв на свій смак. А при бажанні ви зможете додавати інтер'єр, зменшувати або збільшувати їх, переносити з далекого плану фотографії на передній план і навпаки. Тож, ви повинні зробити таку фотографію для Міккі, щоб він був щасливий і не пошкодував що ви його фотограф.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам