Гра Дитяча розмальовка

    Оцінка: 505 очок, Голосів: 128

    Опис Гри:

    Що ще може сподобатись сучасній дитині, а його батькам дати хоч півгодини відпочинку, як не комп'ютерна онлайн гра. І наша гра "Дитяча розмальовка" ідеально для цього підійде!

    Ця симпатична розмальовка створена для самих юних користувачів комп'ютера. В ній кумедний карапуз-автомобіліст відправляється в захоплюючу подорож.

    Малюнок сам по собі дуже простий і зрозумілий для дітей. Деталей на представленому малюнку мінімум, але всі вони великі, зрозумілі та чітко виділені, що полегшує маленьким художникам розмальовувати їх. Такі малюночки дуже подобаються малюкам у віці від двох до чотирьох років. Тому що, по-перше, їм дуже легко справлятися з нескладними завданнями, які є в грі, від чого ваш малюк наповнюється щирим задоволенням і гордістю, а по-друге, розфарбовуючи до кінця, дитина не встигає занудьгувати і втомитися. Що дозволяє вам ще раз включити йому цю гру для вдосконалення його художніх талантів.

    Ми впевнені, що вашому малюкові гра припаде до смаку і він залишиться задоволений і ще не раз буде просити вас включити йому хоч разочок. А його щирі емоції, порадують вас. Адже це так чудово, відпочивати з дитиною з користю для нього і для його батьків.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам