Гра Одягни Рейнджерів Самураїв

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Одягни Рейнджерів Самураїв
    Оцінка: 527 очок, Голосів: 131

    Опис Гри:

    Наша дуже класна гра-одягалка "Одягни Рейнджерів Самураїв" напевно сподобаєється фанатам серіалу, що стежать за дуже захоплюючим життям і пригодами улюблених персонажів - рейнджерів самураїв. Ідея нашої гри "Одягни Рейнджерів Самураїв" досить проста. Вам необхідно на початку гри вибрати собі підходящого героя, і підібрати для нього дуже стильний костюм але він повинен бути в стилі рейнджерів самураїв. Ви можете копіювати цілий ряд із запропонованих для вас варіантів, або ж зберіть самостійно по частинах ваш власний, неповторний і унікальний костюм, який ніде більше не буде зустрічатися і не зможе поставити нашого героя в незручне становище, якщо раптом побачить ще на одному супергерої такий же костюмчик. Погодьтеся, що ситуація не для наших супергероїв.

    Шанувальникам цього серіалу напевно сподобається така можливість відтворити дуже прикольні і рідкісні костюми, наприклад для білого або чорного рейнджера.

    Ми впевнені що ваш смак і почуття стилю обов'язково знадобляться вам в нашій грі "Одягни Рейнджерів Самураїв" і наряд, який підберете для нашого героя обов'язково йому підійде і сподобається.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам