Гра Ресторан Пінгвінів 1

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан Пінгвінів 1

    Опис Гри:

    Гра Пінгвін Офіціант припускає, що ти повинен допомогти нашому головному герою, який влаштувався в кафе. Пінгвін офіціант – таке, звичайно, рідко де зустрінеш, однак у віртуальному світі буває всяке, і тому берися за виконання своїх прямих обов'язків, не забиваючи голову зайвим.

    Ти повинен обслуговувати відвідувачів в рамках гри. Причому останніх буде так багато, що іноді ти будеш губитися, з кого або з чого почати. Але не варто впадати в паніку, адже паніка не є тут хорошим помічником. Треба всі сили спрямувати на те, щоб клієнт, зрештою, залишився задоволений. А для цього потрібно зустріти відвідувача біля входу, запропонувати йому вільний столик, уважно вислухати побажання з приводу їжі, віднести замовлення з усіма побажаннями на кухню, проконтролювати процес приготування та винести готову страву клієнту.

    Все б нічого, але, як говорилося вище, кількість відвідувачів зашкалює. Але в цьому є і плюс – чим більше людей ти обслужишь, тим більше чайових заробиш. А це дуже важливо, тому що кожен новий левел висуває більш жорсткі умови. Так, на кожному етапі тобі потрібно зібрати, тобто заробити певну кількість грошей. Якщо не зумієш зробити це, на новий рівень не потрапиш, так що постарайся докласти максимум зусиль для виконання поставленого плану.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам