Гра Ресторан Папа Луї: Морозиво

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан Папа Луї: Морозиво

    Опис Гри:

    Гра Папа Луї Морозиво дуже цікава, тому що в цьому геймі тобі довірили кіоск, який займається продажем холодних солодощів. Теоретично ти знаєш, як керувати таким закладом, але практично... та ще в тебе і необхідного досвіду немає... так, доведеться попотіти, щоб зуміти досягти мети. А мета, в принципі, і так зрозуміла – обслужити всіх клієнтів.

    А бажаючих отримати морозиво тьма тьмуща. Люди наче подуріли – всім подавай смачний десерт. Так, до того ж, твій кіоск славний на всю округу найсмачнішими мороженками, ось, власне, чому так багато охочих скуштувати цю смакоту. Ти не повинен впасти обличчям в бруд! Перед тобою стоїть подвійне завдання – потрібно і авторитет кіоску підтримати на заданому раніше рівні, і всім покупцям продати морозиво.

    Уважно вислуховуй побажання кожного клієнта. Потім вирушай на кухню і приготуй морозиво. Коли будеш віддавати замовлення, не забувай взяти гроші за морозиво і, в разі необхідності, видати здачу людині. Постарайся не схибити у всій цій метушні, тому що далі буде тільки гірше – кількість відвідувачів буде рости з кожним рівнем. Так що, опустивши руки вже на першому етапі випробування, ти навряд чи досягнеш успіху в подальшому. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам