Гра Міський Ресторан

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Міський Ресторан

    Опис Гри:

    Ти знаходишся у грі Ресторан у Місті. Щоб ти відразу ж розумів обсяги, з якими тобі доведеться працювати, скажімо, що в твоє розпорядження надходить мережу закладів громадського харчування, а саме – п'ять відмінних ресторанів, до яких раз у раз приходять натовпи відвідувачів, щоб насолодитися їжею неповторного смаку.

    Пам'ятай про систему лояльності – постійним клієнтам можеш надавати знижку, лише б вони приходили сюди знову і знову. Подбай про те, щоб інший персонал виконував свої обов'язки як годиться. Наприклад, система бронювання столиків повинна працювати якісно і налагоджено. А ще в закладі завжди має бути чисто. Для більшого затишку прикрась столики квітами, тільки живими, і стеж, щоб вони не увядали. Це перші правила успішного функціонування будь-якого ресторану. Тому що його головні атрибути – смачну їжу і гарне обслуговування – ще ніхто не відміняв.

    Іноді в твоєму закладі будуть проводитися банкети, так будь же завжди готовим до урочистих заходів. Для цього потрібно поставити столики так, як того хоче клієнт, провести з обслуговуючим персоналом тренінг, щоб кожен працівник знав, як вести себе в той чи інший момент. Діючи таким чином, у тебе неодмінно повинно все вийти. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам