Гра Убивчий Рикошет у Космосі

    Ігри » Ігри Рикошет » Гра Убивчий Рикошет у Космосі

    Опис Гри:

    У грі Рикошет Вбиває Космос ти перевоплощаешься у досвідченого стрільця. Відмінно, якщо і в реальному житті твій влучний очей, тому що саме влучність сьогодні зіграє ключову роль. Більше того, дії гри розгортаються в космосі, де зібралися всі вороги, щоб вийти на остаточний бій. Так не дай же їм перемогти – нехай виграш залишиться на твоїй стороні, для чого тобі доведеться трохи постаратися.

    як ворогів виступають дуже цікаві створіння. В принципі, це всім відомі зомбі. Однак, враховуючи те, що гра розгортається в космосі, ходячі мерці теж вирішили схитрувати – всі вони одягнули скафандри. Такий наряд перетворює і без того страшних зомбаков в ще більш страшних істот.

    Але й ти не ликом шитий. В якості зброї у тебе є космічний бластер, а ще ти вмієш стріляти рикошетом. Це означає, що за допомогою одного лише пострілу ти можеш знищити велику кількість зомбі. Таким чином, паритися над проблемою доведеться в рази менше. Головне, правильно вибудувати траєкторію кулі – тоді у тебе вийде виконати завдання без особливих проблем. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам