Гра Ролики: Монстр Хай

    Ігри » Ігри Ролики » Гра Ролики: Монстр Хай

    Опис Гри:

    Гра Монстр Хай на Роликах неодмінно сподобається не тільки шанувальником цього мультика, але і тим, хто не дивився жодної серії серіалу. Сьогодні дівчинки зі школи Монстер Хай разом з хлопцями повертаються з тусовки. Як і заведено в колах молоді, їм не вистачає веселощів, а тому вечірка повинна бути продовжена! Всі пішли тусити далі, крім однієї дівчинки, яка з-за своєї відповідальності не може пропустити чергове тренування на роликах. А ти складеш їй компанію.

    Отже, знайомся, дівчинку звати Фантом. Знайомства не уникнути, адже саме з нею тобі доведеться провести найближчим часом. Сьогодні наша героїня виконує гранично відповідальне завдання – їй потрібно на ковзанах перескочити страшний замок. Треба зізнатися, що Фантом і без того не дуже впевнено себе почуває на ковзанах, а якщо ще й перешкоди врахувати, то невідомо, чим може закінчитися її захоплення, якщо ти не допоможеш.

    Крім того, що тут повно перешкод, так зона ще й ворогами наповнена – монстрами і чудовиськами. А ще на території розміщено повно пасток – все зроблено для того, щоб дівчина могла кататися на ковзанах по будь-якій місцевості. Подобається тобі така гра? Тоді натисни на картинку під номером три після запуску основного гейми. Як бачиш, дана іграшка складається з чотирьох епізодів, і ти можеш себе не обмежувати одним дійством, а кожен раз пробуючи новий сюжет з черговою героїнею Монстер Хай.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам