Гра Руйнування Піраміди з Муміями

    Ігри » Ігри Руйнування » Гра Руйнування Піраміди з Муміями

    Опис Гри:

    Любиш історії про Стародавньому Єгипті? Тоді спробуй гру Знищення Мумій, де ти зможеш не лише спостерігати за подіями, але і стати невід'ємною частиною живої історії. Так що представ – Єгипет, піраміди... Помічено, що в одній з пірамід початок твориться щось недобре. Як тільки люди прийдуть подивитися на єгипетську пам'ятка, так і не повертаються більше додому.

    Після довгих досліджень виявилося, що в одній з пірамід після багатотисячного сну прокинулася мумія, яка жадає крові. Виходить, що ця трухлядь зжирає всіх туристів. Скільки душ вже було загублено! Потрібно терміново зупинити тварюка! Для такої важливої і відповідальної справи потрібен грамотний чоловік – так що сьогодні вибір припав саме на тебе, ти повинен навести лад у Єгипті.

    Сьогодні ти проведеш весь день у піраміді. Опинившись там, ти зрозумієш, що прокинулася не одна мумія, а багато мумій. Так що ваше завдання полягає в тому, щоб перенести всіх мертвих на їх місця і зробити так, щоб вони не залишали свої гробниці. Для цього у тебе є бомба, яку можна використовувати як для руйнування старих саркофагів, так і для побудови нових. Гра дуже яскрава і цікава – поринь в атмосферу Стародавнього Єгипту вже зараз!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам