Гра Спа-салон краси: грати онлайн безкоштовно!

    Ігри » Ігри Салон Краси для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Спа-салон краси: грати онлайн безкоштовно!
    Оцінка: 1291 очок, Голосів: 311

    Опис Гри:

    Як же після важкого робочого дня хочеться опинитися в спа-салоні, розслабитися і отримувати задоволення від всіх процедур, які роблять з вашою зовнішністю справжні професіонали. А потім, як же приємно виходячи з такого місця, відчувати себе справжньою красунею.

    Пропонуємо Вашій увазі гру "Спа-салон краси", яка подарує вам чудову можливість випробувати на собі усі принади роботи адміністратором в самому модному спа-салоні.

    Робота адміністратора в салоні краси дуже важлива і підходити до неї потрібно з усією відповідальністю.

    Кожну хвилинку до вас будуть заглядати чергові клієнти, а вам необхідно з'ясувати, чого вони хочуть. Ви можете укласти клієнтку на кушетку, а потім, у залежності від висловлених нею побажань, зробити їй масаж, накласти живильну маску, зволожити шкіру спеціальним професійним кремом і молочком від відомого і популярного виробника. А вже далі слідують водні процедури, такі як: душ, гідромасажна ванна або ж сауна.

    Чим більше клієнтів ви встигнете прийняти за відведений для гри час, тим більше балів ви заробите за свою роботу. Ви можете грати в цю гру довгий час і встановлювати власні рекорди в швидкості обслуговування клієнток спа-салону. Бажаємо вам удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам