Гра Монстр Хай весілля

    Ігри » Ігри Школа монстрів » Гра Монстр Хай весілля
    Оцінка: 1951 очок, Голосів: 454

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам прямо зараз перенестися на віртуальне весілля в нашій дуже цікавій і незвичайній грі "Весілля Монстр Хай". Дана гра представляє собою гру одягалку. Але в ролі моделей, яких ви будете одягати, будуть майбутній наречений і наречена. До даного роду одягання вам необхідно поставитися дуже серйозно, адже це дуже важливий момент у житті наших віртуальних героїв і в цей святковий день, вони повинні виглядати краще за всіх на світі.

    У даній грі ви будете підбирати весільний наряд і звичайно ж, зачіску до нього. При чому, це необхідно зробити як з нареченою, так і з нареченим. У грі "Весілля Монстр Хай" дуже багато параметрів, які ви можете налаштувати і для цього вам не потрібно буде переходити по різним іншим вкладкам. Весь гардероб з його вбранням буде знаходитися прямо перед вашими очима і вам не потрібно буде сильно напружуватися для того, щоб відшукати відповідний наряд для наших молодят. Рекомендуємо вам бути особливо уважними при виборі вбрання для нареченого, адже одягати чоловіків із Монстр Хай вам ще точно не доводилося і потрібен буде деякий час, щоб у вас почало добре вдаватися це робити.

    Якщо ви з відповідальністю поставитеся до цього завдання, у вас обов'язково вийде красиво нарядити наших віртуальних нареченого і наречену.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам