Гра Монстр Хай Приворотне зілля

    Ігри » Ігри Школа монстрів » Гра Монстр Хай Приворотне зілля
    Оцінка: 3834 очок, Голосів: 871

    Опис Гри:

    Наша нова гра "Приворотне зілля Монстр Хай" - це дивовижна і неймовірна гра в якій вам пропонується роль по приготуванню чародійного зілля, яке в подальшому має послужити для привороту вашого коханого хлопця. Погодьтеся, що це дуже незвичайний сюжет для онлайн гри.

    У грі "Приворотне зілля Монстр Хай" для приготування цього особливого коктейлю є дуже багато різних інгредієнтів, від вас вимагається показати свою фантазію і почати експериментувати змішуючи всі необхідні інгредієнти зілля. Для приготування дієвого коктейлю необхідно задіяти мінімум три інгредієнти, потім все дуже ретельно перемішати і піднести вашому предмету обожнювання. Ваш коктейль повинен бути смачним і апетитним, а про те, чи сподобався він вашому хлопцеві ви зможете дізнатися тут. У грі надана можливість побачити реакцію вашого улюбленого хлопця в процентному співвідношенні. Чим смачніше приготоване вами любовне зілля, тим більший відсоток покаже гра.

    Сумніваєтеся, що у вас вийде? Давайте це перевіримо прямо зараз! Починайте ваш експеримент, змішуючи відповідні на ваш погляд інгредієнти, і дивіться на реакцію коханого у відсотковому співвідношенні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам