Гра Міські війни 3: Терористи не дрімають

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Міські війни 3: Терористи не дрімають

    Опис Гри:

    Представляємо вашій увазі цікаву гру Urban Warfare 3. Якщо її назва ні про що не говорить, тоді пояснюємо – ця гра є третьою частиною гучних ігор Urban Warfare. На цей раз вам доведеться боротися з терористами.

    Ну що ж, хто з нас, переглядаючи фільми, зняті Голлівудом, не мріяв опинитися на місці головного позитивного героя, який вирушив на боротьбу з терористами за завданням, добровільно або опинився в такому становищі випадково, не по своїй волі. Напевно ви «знали», дивлячись епізод, як краще вчинити герою і які помилки він допускає. Ну що ж, тепер настала ваша черга довести, правда, що ви краще і сильніше всіх Джеймс Бондів разом узятих, або вмієте тільки красиво тріпатися мовою.

    Легенда гри: терористи захопили склад і міцно там влаштувалися. Якщо їх звідти не виманити, може початися велика біда, яка закінчитися захопленням влади або може навіть планети. Цього ніяк не можна допустити, благо, є герой, готовий покінчити з усім цим неподобством. Як? З допомогою своєї кмітливості та сучасної зброї. Навчіться керувати ним до того, як доведеться опинитися віч-на-віч з терористами – інакше вони вас доб'ють перш ніж ви натиснете на курок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам