Гра Шутер Стрілялка: Абсолютна свобода

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Шутер Стрілялка: Абсолютна свобода

    Опис Гри:

    Напевно, немає людини, який проживши хоча б навіть саму крихітну частину свого життя в дев'яностих роках, жодного разу в житті не грав і не чув про легендарної гри Doom. Ця гра заслуговує звання класики всіх стрілялок, адже ігор, які були випущені після неї, вільно чи мимоволі копіювали кращі епізоди, щоб завоювати увагу публіки.

    Вашій увазі пропонується одна з версій знаменитої гри - Ultimate FreeDoom. Тут вам випаде унікальна можливість зустрітися з новими монстрами і відчути на собі всю реалістичність ситуації.

    Якщо хтось не в курсі легенди серії ігор Doom, постараємося коротко описати її, хоча, говорити про це не варто – куди краще все відчути на своїй шкурі особисто, тобто зіграти.

    Отже, лабораторія майбутнього, де вчені виводять новий вид якихось монстрів і прибульців. Навіщо вони роблять таке, ніхто не пояснює, але тут трапляється невдача – частина монстрів встигає втекти, і їх потрібно терміново знищити, поки вони не знищили людство. Серед загону рятувальників – ви, вірніше, персонаж, яким ви будете керувати.

    Управління в грі стандартне. Рух здійснюється з допомогою клавіш W,A,S,D, прицілювання і стрільба – використовуйте мишу, взаємодія - F, біг - Shift, стрибок - пробіл, щоб міняти зброю - Q і E, перезарядка - R. Щоб перейти на повний екран, натисніть F1.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам