Гра нові пригоди Смішариків

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра нові пригоди Смішариків
    Оцінка: 2167 очок, Голосів: 521

    Опис Гри:

    Популярні мультяшні герої Смішарики, так само як і діти, люблять гратися і грати в різні ігри. А коли настає зима, їх також неможливо відірвати від гри в сніжки і катання на санках.

    Для справжніх шанувальників популярного мультфільму "Смішарики" створена нова захоплююча гра "Нові пригоди", в якій вам необхідно буде допомогти улюбленому герою Нюші дістатися до фінішу без будь-яких неприємностей і турбот. Або хоча б так далеко, як тільки в неї вийде.

    Для того, щоб ваш персонаж пересувався і стрибав, вам необхідно буде нажимати на сніжний ком, на якому буде котитися ваша мультяшна героїня. І не думайте що все так просто, адже Нюша буде котитися по сніжному схилу на сніжному комі вниз і при цьому всьому, перестрибуючи різні перешкоди, які будуть зустрічатися на її шляху.

    Якщо вам здасться, що ваш герой дуже повільно рухається по сніжному схилу, для збільшення швидкості вашого персонажа, вам необхідно натиснути на саму трасу і тоді швидкість руху збільшитися.

    У цій грі, також буде враховуватися швидкість і тому дуже бажано вам дістатися до фінішу якомога швидше, щоб встигнути вчасно доставити вашу мультяшну героїню до місця призначення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам