Гра Смішарки розмальовки

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра Смішарки розмальовки
    Оцінка: 1667 очок, Голосів: 403

    Опис Гри:

    Хочете відчути себе справжнім художником, який створює справжній шедевр? З нашою грою "Розмальовки" ви можете це зробити. Гра "Розмальовки" - це дуже цікава і захоплююча гра в якій вам необхідно прикрасити популярних і багатьма улюблених мультиплікаційних героїв - смішариків. І не просто смішарика, а дуже кумедного і красивого!

    Сама гра "Розмальовки" має дуже красиву і яскраву анімацію, яка не залишить байдужими справжнього фаната мультфільму. Розфарбовувати мультяшних героїв ви будете пензликом, що само по собі надає відчуття реального нанесення фарб на малюнок.

    Ліворуч на екрані гри будуть розміщені дві піктограми: пензлик і ластик. Коли ви натиснете на першу - ви зможете вибрати необхідний для вашого малюнка колір, а при натисканні на другу - зможете видалити невдало зафарбовані місця картинки, або ті деталі малюнка, які ви хотіли б залишити чистими або перефарбувати в новий колір.

    Всі кольори в грі підібрані дуже добре, так що вам не доведеться розбиратися в їх сумісності на вашому малюнку. Якщо ви зробите все правильно і підберете потрібні кольори, у вас вийти дуже красива і барвиста картинка, на якій будуть зображені улюблені мультяшні герої.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам