Гра автомобіль смурфа Хенді

    Ігри » Ігри Смурфики » Гра автомобіль смурфа Хенді
    Оцінка: 605 очок, Голосів: 150

    Опис Гри:

    Для тих хто ще не знайомий з Смурфиками - це герої однойменного сімейного комедійного мультфільму, які мають незвичайний колір всього тіла і носять однакові капелюхи на голові. Ці мультяшні незвичайні персонажі, ще до всього дуже маленького зросту, і з-за цієї неприємної особливості будови їх тіла, вони дуже часто потрапляють у небезпечні для їхнього життя ситуації.

    Завдяки унікальності і всемилюбимості даних героїв, вони потрапили в наші захоплюючі онлайн флеш ігри, в яких посіли місце головних героїв.

    Раді представити вам нову захоплюючу онлайн-гру з участю смурфи персонажів, яка називається "Автомобіль Смурфа Хенді" або з оригінальною назвою - The Smurfs: Handy's Car.

    У даній смурф грі вам необхідно допомогти Спритникові зібрати свою власну машину смурфи-машину. Для цього вам знадобиться поставити на потрібне місце різні деталі і запчастини машини. І робити це необхідно дуже уважно і акуратно. Адже від вашої уважності і правильності розміщення деталей смурфи-мобіля, буде залежить виграш або програш в цій грі. Всі деталі потрібно розміщувати в правильному порядку.

    Гра "Автомобіль Смурфа Хенді" ставитися до таких жанрів ігор, як: аркади, логічні ігри, смурфики, ігри для хлопчиків.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам