Гра гоночна зона Сонік

    Ігри » Ігри Сонік » Гра гоночна зона Сонік
    Оцінка: 663 очок, Голосів: 170

    Опис Гри:

    Любите гарні машини і швидкість? Тоді наша гра "Гоночна зона" саме для вас. Дана гра присвячена популярному і пізнаваному герою віртуальних ігор Соніку. У даній грі ви відчуєте справжній драйв швидкої їзди і можете зайняти призове місце якщо у вас вийде випередити всіх своїх суперників на трасі.

    "Гоночна зона" - це віртуальна гра, в якій вам буде потрібно битися у двобої за призове місце в одній з вибраних вами гонок. Ви повинні взяти керування автомобілем нашого героя в свої руки, і управляти нашим героєм, який сів один в автомобіль і йому доведеться спробувати що є сили дістатися на максимальній швидкості до фінішу гоночної траси, поки цього не зробив хтось із його конкурентів.

    Та ви, як справжній професіонал у швидкій їзді, повинні допомогти Соніку, інакше ви просто не зможете нічого виграти на цьому треку.

    Керувати вам доведеться за допомогою стрілок і, крім цього, вам не потрібно буде відпускати педаль газу під час усього заїзду. Будьте дуже уважними і акуратно керуйте машиною з Соніком. Не відпускайте педаль газу і ваша перемога буде за вашою командою справжніх любителів швидкого катання по гоночних трасах.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам