Гра Стикмен: Мисливець за Головами Картель

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Мисливець за Головами Картель

    Опис Гри:

    Гра Мисливець за Головами Картелі Акт 1 – це гейм, в рамках якого головний герой Вінні знаходиться далеко не в самій завидною ситуації. Його життя чи не щодня піддається небезпекам. Сьогодні це особливо видно, тому що бандити сіли йому на хвіст і не збираються давати задню. Так що потрібно рятувати цього відважного хлопця.

    Отже, Вінні потрапив під обстріл, в результаті чого він був поранений. Поки Вінні знаходився в непритомності, бандити занурили його в багажник машини і скинули в річку, в надії, що наш герой загине там. Але не так легко виявилося вразити наповал Вінні. У нього є шанси вийти з такого становища, треба тільки придумати, як це зробити найбільш оптимальним чином.

    Отже, Вінні вдалося спливти на поверхню річки. Тобто наш герой все-таки звільнився. Тепер потрібно помститися ворогам, тому що такі вчинки не повинні бути пущеними на самоплив. Твоє завдання полягає в тому, щоб взяти безпосередню участь в помсті.

    Починай шукати машину. Вона повинна бути припаркована біля одного з міських ресторанів. В багажнику автомобіля ти відшукаєш зброю, а також гроші. Цього повинно виявитися цілком достатньо, щоб відправитися на пошуки своїх ворогів. Перестреляй всіх поганих хлопців! Знищ їх! Враховуючи той факт, що бандити впевнені в твоєї загибелі, налякати їх своєю появою не буде надто важко. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам