Гра Страшилки: Хатина в Лісі

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилки: Хатина в Лісі

    Опис Гри:

    У грі Моторошні Тіні ти опиняєшся в лісі. Тут є хатина, ти вирішуєш зайти всередину в пошуках допомоги. Або хоча б нічліжки, адже ніч не змушує себе чекати, моторошні тіні опускаються на землю, і тобі нічого не залишається, крім як переступити поріг будинку і побачити, що там діється.

    Коли ти опиняєшся всередині, ти розумієш, що в кількох сантиметрах квадратних ти не один... хтось ще є, а точніше, не хтось, а що-то... Ти дуже боїшся (ще б не боятися в подібній ситуації), а тому намагаєшся покинути стіни старої хатини як можна швидше.

    Але небезпека підкрадається звідти, звідки ти взагалі не очікував. Ти не можеш вийти з дому. Принаймні рівно до тієї пори, поки не знайдеш всі ключі. Сподіваємося, що ти зробиш це найближчим часом. Як тільки ти отримаєш шанс вийти на свободу – біжи, що є сили, до своєї машини, припаркованої тут же, в зловісному лісі.

    І будь уважним, намагайся не потрапляти на очі дітям, душами яких заволодів диявол. Рандеву з маленькими демонами нічого хорошого тобі не принесе – так що дивись в обидва і будь уважним. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам