Гра Стратегія: Бої роботів

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Бої роботів
    Оцінка: 394 очок, Голосів: 101

    Опис Гри:

    Битви людей - це ніщо в порівнянні з боями могутніх роботів, один вид яких викликає у кожного смертного безмежний страх. У хід йдуть снаряди, розпечені до червоного, промені потужних лазерів, що також ріжуть метал. Одним пострілом можна знищити противника. Якщо до цього він не зробить те ж саме з тобою.

    На планеті, куди ти перенесешься, існують дві раси. Звичайно ж, вони намагаються довести свою перевагу один над одним. Тому клуби диму постійно літають у повітрі. Ти зможеш виграти? Зіграй в цю стратегічну онлайн-гру, де важлива не тільки потужність, але вміння планувати і приймати правильні рішення. Все це вплине на результат війни. У кожної сторони є величезна база, а також організоване військо. Тобі знадобляться копалки, щоб видобувати коштовні кристали. Також не обійтися без електростанцій і лабораторій, в яких будуть розроблятися військові технології.

    Велика частина армії управляється автоматично. Твій герой має небачену міць, майже як десятки танків. Чим більше ворогів він знищує, тим більш сильним і досвідченим стає. Варто відзначити, що є межа чисельності загону. Тому для армії можна застосувати тільки 50 одиниць. Ти готовий стати на чолі свого війська?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам