Гра мышинная війна один проти одного

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра мышинная війна один проти одного
    Оцінка: 228 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Гра являє собою стрілялку, хоч і не зовсім звичайну. Уяви тільки – в якості противників виступають миші. Ну і дають ці гризуни, раз не можуть поділити нормальним шляхом. Подавай їм відразу ж зброю, щоб таким ось дивним способом вирішити конфлікт. Але це вже не наша справа, тобі ж залишається керувати процесом.

    Грати можна удвох. Врахуй, що гра розроблена таким чином, що б як би ненароком можеш убити свого друга, який працює разом з тобою. В такому випадку ти віднімеш у напарника ігрову життя і, як наслідок, ваші шанси на перемогу значно скоротяться. Щоб уникнути подібної помилки, рекомендуємо бути дуже уважним і відповідальним в подібних питаннях.

    Дія розгортається на вулицях міста, які кишать ворогами. Щоб відновити справедливість, доведеться добряче попотіти. Щоб ти розумів, у твоєму розпорядженні буде стільки зброї, що ти й уявити собі не можеш. І гвинтівки і кулемети і автомати, і навіть гранатомети! З іншого боку, ти будеш мати під рукою банку з фарбою – а що, теж може стати в нагоді в якийсь момент. Збирай бонуси, які будуть час від часу летіти з неба і будь обережним, адже супротивники не дрімають.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам