Гра забійний бейсбол

    Оцінка: 229 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Бейсбол – це досить жорстка гра, адже в ній досить високий ризик отримання травм. Якщо хочеш у цьому переконатися – запускай дану флешку і починай розважатися. Цей варіант бейсболу не зовсім звичайний і спрямований скоріше на те, щоб не по-спортивному виграти, а завдати своєму противникові якомога більшої каліцтв. Але багатьом хлопцям саме цією своєю особливістю іграшка і буде приваблива.

    Що ж ми маємо? Перед нами відкривається можливість обрати подвійну або одиночну гру. Якщо ти заседаешь в гостях у друга, або ж він у тебе, то рекомендуємо відразу починати удвох. Якщо ж ти вирішив зробити перепочинок будинку між уроками, то можеш вибрати режим на одного гравця.

    Ти опинишся на високому пагорбі один на один зі своїм супротивником. У кожного з вас буде в руках бейсбольна біта, а між вами – м'яч. Завдання дуже проста – вчасно відбивати м'яч, щоб він не догодив тобі в груди і не зіштовхнув зі скелі. Запам'ятай, чим раніше ти замахуєшся битою, тим значнішими сила удару. І ще одне: побоюйся літаків-бомбардувальників, які кружляють в небі. Якщо вчасно не вдариш по приближающемуся літаки, то гарантовано впадеш зі скелі і програєш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам